P!nk Hartwall Areenalla 28.5.2013

P!nk esiintyi eilen Hartwall Areenalla käytännössä loppuunmyydylle, naisvaltaiselle yleisölle.

Heti ensimmäisen kappaleen, Raise Your Glassin aikana pistettiin iso vaihde silmään. Hienon, hieman kabareetyylisen lavarakennelman täyttivät seitsenhenkinen yhtye sekä tanssijat, jotka nostivat P!nkin joustavien köysien varaan ilmaan kieppumaan. Laulaja selkeästi nauttii akrobatiasta sillä jo edellisellä kiertueella hän taiteili vaijerien varassa yleisön yläpuolella.

Runsas liikkuminen lavalla oli näyttävää, mutta vei parasta terää P!nkin laulusta. Kun hän malttoi rauhoittua The Great Escapen ajaksi pianon ääreen, saatiin todiste siitä että laulutaidot ovat kunnossa. Heti perään kitaristi Justin Derricon kanssa duona, ilman koristeita esitetty Who Knew taas todisti että P!nkillä on oikeasti hyviä pop-kappaleita.

Show:ssa oli pieniä suvantokohtia kun päätähti vaihtoi asua tai veti henkeä. Lisäksi jotkin kappaleet eivät puolustaneet paikkaansa setissä menestyksekkäästi. Liikkumavaraa noin huolella suunniteltu visuaalinen esitys ei siedä: setti oli käsittääkseni täysin sama kuin edellisellä Tukholman keikalla.

Keikka päättyi encorena esitettyyn So What -kappaleeseen, jonka aikana P!nk lensi ilmassa vaijerien varassa ympäri Areenaa. Todella näyttävän näköistä.

P!nkillä on tulevaisuudessa mahdollisuus nousta stadionsarjaan. Muutama iso hitti siihen vielä tarvitaan, mutta show:n laadukkuudesta homma ei jää kiinni.