Uusia levyjä

The Mars Voltan lisäksi lähiaikoina on julkaistu ja julkaistaan mukavan paljon kiinnostavia levyjä.

Kotimaisen The Northern Governors -kokoonpanon esikoislevy This Is The Northern Governors vaikuttaa lyhyen tutustumisen jälkeen lupaavalta. Jorma Kalevi Louhivuoren luotsaama ja mm. Tuomo Prättälällä varustettu yhtye liikkuu jäsentensä tutuilla alueilla eli mm. soulin ja jazzin parissa.

Täysin toisenlaista tyyliä edustaa ranskalainen Les Discrets, jonka toinen täyspitkä albumi on nimeltään Ariettes Oubliées. Esikoisen tapaan tarjolla on alakuloista post-rockia. Vaatii vielä sulattelua.

Lopuksi tärppi parin päivän päästä julkaistavasta Orbitalin levystä Wonky, josta on BBC:n sivulla tarjolla vain lyhyitä näytteitä. Vierailijalistalla on mm. Zola Jesus, joten metsään ei mennä ainakaan sillä osastolla. Odotan mielenkiinnolla.

Edit: Les Discretsin albumi julkaistiin helmikuussa, joten aivan uunituoreesta platasta ei ole kyse.