AC/DC Tampereella 1.6.

AC/DC käväisi jälleen Suomessa Black Ice -kiertueellaan. Tällä kertaa paikkana oli Tampereen Ratinan stadion.

Brian

Settilista oli muuten sama kuin viime vuonna Helsingissä, mutta Dog Eat Dog ja Anything Goes -kappaleiden sijasta Tampereella kuultiin High Voltage. Parempi näin vaikka määrässä menetettiinkin yksi kappale.

Illassa oli hieman rutiinikeikan makua. Brian Johnson ei jutellut ylimääräisiä välispiikeissään vaan toisti tutut fraasit. Angus Young kyllä jaksoi pyöriä kitaransa kanssa vaikka soittotarkkuus siitä paikoin kärsikin. Toki nykyinen kiertue on jatkunut jo lähes kaksi vuotta, joten tämän ikäisiltä herroilta keikka oli vähintäänkin kelvollinen saavutus.

Keikassa oli toki huippukohtansa. Nopeatempoinen Shoot To Thrill sai lopun lämmittelykohdassa koko yleisön taputtamaan käsiään. High Voltage taas oli tervetullut lisäys settiin uran alkuvaiheilta.