Vanha tekniikka houkuttaa

Törmäsin eräällä kirpputorilla vanhaan Fostexin neliraituriin. Sen verran vanhaan, että tallennusformaatti oli c-kasetti.

Fostexin neliraituri

Järjellä ajatellen tuollaisella laitteella ei pahemmin tee mitään. Jokin siinä silti houkutteli. Olisihan se hauska nauhoittaa omia musasekoiluja. Kasetin kehno äänenlaatu ei haittaisi, ei ainakaan niin kauan kun musisointi olisi enemmän sekoilua kuin soittamista.

Olen huvikseni ostanut kirpputoreilta musiikkikasetteja pilkkahintaan. Hyllyn koristeeksi on tarttunut mm. Iron Maidenia, Anthraxia ja New Kids On The Blockia. Ehkä niitä vielä jossain kesämökin mankassa tulee soiteltua.

Saatanpa vielä palata kirpputorille hieromaan kauppoja neliraiturista. Kirpputorin pihalla oli myynnissä autojakin. Jos vaikka samalla katsoisi josko jossain niistä olisi kasettisoitin…