Liikaa jengiä Flow:ssa

Sain perjantaina paniikkikohtauksen Ladyhawken keikalla Flow festivaaleilla. Perjantain eniten odottamani artisti oli illan viimeinen pää- ja telttalavojen esiintyjistä, joten yleisö kasaantui sinne. Tuloksena oli sietämätön tungos, josta (ja lopulta koko alueelta) oli päästävä pois.

Kuulostaa kliseiseltä, mutta elän musiikista ja keikoista, joten oli todella huolestuttavaa ja ahdistavaa huomata että itselle voi iskeä paniikkikohtaus keikalla.

Ahtaus toistui lauantaina kun pää- ja telttalavojen artistit olivat lopettaneet ja yleisö pyrki Voimalaan ja Tiivistämöön. Kumpaankaan ei ollut mitään mahdollisuuksia päästä sisään. Loppuyleisön ilmeisesti oletettiin lähtevän kotiin, sillä 11000-päinen yleisö ei millään olisi mahtunut edellämainittuihin paikkoihin. Itselleni olisi tässä vaiheessa riittänyt oluen saanti, mutta sitä ei enää muualta saanut. Huonoa bisnestä.