Oliko Timbaland voittajan valinta?

Tähän mennessä en ole kenenkään kuullut sanovan, että Chris Cornellin soololevy olisi keskinkertainen. Molemmat muut ääripäät olen kuullut. Musiikkijulkaisu Mikrobitti arvosteli sen viiden tähden arvoiseksi, kun taas pikaisesti Roklinnun tällä meikäläisen työtuolilla istuvien kirjoittajien keskuudessa tehty kysely osoitti levyn hirveimmäksi paskaksi, mitä vain kuvitella saattaa.

Sen sijaan Pete Parkkosen levy ei ollut niin valju kuin lähtöoletuksista voisi arvella, vaan hyvää perusräimettä.

Mitä mieltä te olette?

Spotifyssä Chris Cornell: Scream.
Spotifyssä Pete Parkkonen: First Album.

 • Mikko

  Chris Cornell on Amerikan Tom Jones.

 • arrto

  Aivan sopivasti laitoit Parkkosen ja Cornellin samaan postaukseen, koska First Albumilla etenkin tuo Brunila-Sjöroos -sävellys (Things That Remind Me of You) kuulostaa hyvinkin Cornellilta/Soundgardenilta. Muuten kuljetaan pääosin Danko Jones ja Disco Ensemble -linjalla, mikä ei ole välttämättä huono linja. Ja onhan DE:n Jussi Ylikoski yhden biisin tekijäkrediiteissäkin.

  Cornellin uudesta albumista sanon vaan sen verran, että periaatteessa on kunnioitettavaa, jos artisti pystyy rikkomaan genrerajoja, mutta tämä on esimerkki miten sitä hommaa ei pidä tehdä. Worst of both worlds.

 • CJ

  ”Musiikkijulkaisu Mikrobitti”

  LOL

 • Siellä on kokonainen aukeama levyarvosteluita.

 • Kironeks

  Parkkosta en ole kuullut mutta tuo Cornell oli kyllä aikamoinen pohjanoteeraus. Mistä se tuon Timbalandin, mies juuri tarvitsisi kunnon biisintekijää(öitä) aisaparikseen. Aiemmin oli huhu että aiempaa CARRY ON soololevyä olisi tuottamassa David Arnold, se olisi ollutkin mielenkiintoinen ratkaisu onhan tuo bond tunnari jonka väsäsivät viimevuosien parhaita biisejä. Vähän sellainen fiilis että Krisu on jotenki sekoomassa. Trentti tämän hyvin summas ”You know that feeling you get when somebody embarrasses themselves so badly YOU feel uncomfortable? Heard Chris Cornell's record? Jesus.”