Risto: Sähköhäiriöön

tarviiko tämä ingressiä?

kun risto teki tokan levyn aurinko aurinko plaa plaa plaa se oli ihan mielettömän paras ja sit rupes odottaan sitä kolmatta levyä, vaikka siinä välissä tuli se live joka sekin oli kova.

sit nyt tuli se kolmas levy ja se on ihan vitun kova. siinä vieläkään ei hitaat biisit putoo hirveen kovaa, mutta nopeet on parhaita, mutta niistä tulee tosi outo olo, kun se tajunnanvirtaisesti kertoo kuinka se toivoo että siitä tulee isona ihan oikee nisti ja se rupee palvoon saatanaa.

mut se ei haittaa ku ne biisit on niin kovii ja karismaa löytyy, varmaan paras mielenvikaisrokkari mitä on ikinä maailmassa ollu, vaikka kyllä se välillä aika diskookin on, niinku joku elävä ihmisjumala -biisi. mutt se viikkoja-biisi on paras ku siinä on vaan numeroita.

ostakaa toi levy tai risto ei tee enää ikinä levyjä.

sitä voi kuunnella myspacessa ja vaikka missä.

“You are witnesses at the new birth of Roklintu Mark II, hope you enjoy our new direction