Roklintu 4 vuotta sitten: Mr. Bungle lopettaa

Roklinnun retrotempaus kääntää tällä kertaa kelloja tasan neljä vuotta taaksepäin. Silloin sanailtiin näin:

Mike Pattonin mukaan Mr. Bungle lopettaa, kun henkilökemiat eivät skulaa. Eipä sitä uutta materiaalia ollutkaan tullut sitten vuoden 1999.

Hajoamisesta puhuttaessa Patton syyttää yhtä kateellista, epävarmaa ja muutenkin ikävää jäsentä bändissä. Fantomasissa soittaa (edelleen) basisti Trevor Dunn, joten vaikuttaa vähän siltä, että myös aktiivisen Trey Spruancen suuntaan Pattonin syyttävä sormi osoittaa.

Häkellyttävää, että tämä hajoamistieto pysyi pari viikkoa meikäläiseltä tietymättömissä – suuri massa ei koskaan innostunut Bunglesta, mutta pinnan alla kovia faneja oli lukemattomia.

Bungleen keskittymisen sijaan Patton pistää ulos eri projektiensa uusia levyjä. 2005 pitäisi ilmestyä uusi sekä Tomahawkilta, Fantomasilta, General Patton vs. the X-ecutionersilta ja Peeping Tomilta. Tämän lisäksi Patton pyörittää edelleen vanhaa kunnon Ipecac Recordings -levy-yhtiötään. Duunia riittää, näemmä.