Uutta Circleä – Tyrant

Miljard-tupla-CD:n julkaisusta ei ole monta viikkoa kulunut, kun painokoneet ovat jo ehtineet pukata ulos uutta tavaraa. Levyn nimi on Tyrant ja selitysteksti kuuluu näin: ”3 tracks, 45 minutes. Recorded in one day like all the Latitude sessions, experience Finlands psychoactive, krautrock inspired metal experimentalists.” Lehtisalo kuvaili tätä albumia taannoisessa Vertigon haastattelussa näin: ”Yksi äänitettiin yhden päivän improvisaationa Southern Studioissa, Latitudes-pikkufirmalle. Ei millään meinannut lähteä soitto, mutta kun autossa kuunneltiin pari kertaa, oli niin kaunis päivä, että ainakin väitettiin toisillemme, että hyvä se on.”

Lehtisalon Vertigo-haastattelu kannattaa lukea muutenkin. Mielenkiintoinen haastattelu kaikinpuolin. ”Kun tässä yhteiskunnassa jauhaa jotain asiaa tarpeeksi pitkään, se ankkuroituu totuuteen.” 🙂

Circle @ myspace
Ektro Records @ myspace