Roklintu Provinssirockissa!

Jou! Se on täällä. Provinssssssiiiiiih!

Ilmiselvästi myös valtaosa Roklintublogin henkilökunnasta on festaroimassa Seinäjoella tänä viikonloppuna. Pidämme pienimuotoisen Roklintu-miitingin perjantai-iltana kello 20:00 (tai välittömästi sen jälkeen kun Stam1na on lopettanut Saarilavalla). Miittipaikkana toimii Isoon Teltan viereinen anniskelutila, joka on näköjään nimeltään Marco’s Pub. Sinne voitte tulla te muutkin bloggaajat, lukijat ja hörhöt. Miitin ideana on mm. juoda kaljaa.

Huomiokaa myös Kaenkky.comin Provinssispesiaali!

  • Kaenkky.comin spesiaalia siis tulossa! Ja huomioikaa, että siihen voivat osallistua kaikki kynnelle kykenevät joilla vain kännykkä on.

  • Roklintu-lippu olis jees, tietäisi aina missä mennään 🙂

    Miitin jälkeen voisi tsekata PMMP:n loppupuolen tai viimeistään Reginan.