Uutisia läheltä ja kaukaa

Pikainen ryöpsähdys uutta ja vanhaa kotimaista musiikkia:

Turun Romantiikan sivuilta löytyy 2/3 yhtyeen nettisinkkutrilogiasta, kaikki kuunteltavassa ja osa katsottavassa muodossa. Siis musiikkivideoita, ne jälkimmäiset.

Kuolleiden Intiaanien huima tempaus julkaista sivuillaan kerran kuukaudessa musiikkivideo uuden levynsä kappaleista on edennyt osaan kolme. Ostaisin levyn, jos vain löytäisin sen jostain perinteisestä levykaupasta, mutta kaikkailta on lopussa. Itku ja raivonpurkaus.

Sydän sydän (meniköhän oikein?) -yhtyeen sivuilta ei löydy yhtään ladattavaa musiikkia tai videota, mutta koska ostin levyn, niin pitihän sitä mainostaa. Onpa tyrmäkkää menoa! Olin jo innostua kirjoittamaan arvostelun, mutta kun toisaalla on homma paketoitu aikas tyhjentävästi, jätin väliin. Jos vähän saisi tasaisuutta materiaaliin, niin sehän olisi sitten siinä. Nytkin on aika hyvä.

Täältä ja tähän.