Viikon 17. singlet

Uskomatonta mitä listalla on tapahtunut viime viikolla.
Ensinnäkin se on voittopuolisesti metallipainotteinen, ainoastaan A. Tuisku on päässyt keulille jyräämään, mutta muuten lista on melkoista luettavaa.
Top kympissä on kaksi Doom metal levytystä (Reverend Bizarre ja Swallow The Sun) sekä yhteensä 5 tai 8 raskaampaa musiikkia edustavaa bändiä (riippuen kuka määrittelee sen raskauden). Uutuuksista kolme suomalaista pienemmän genren edustajaa ovat ohittaneet sijalle 15. jääneen Nine Inch Nailsin. Eipä ole muutenkaan listassa valittamista, sen verran raskaalla kädellä on sinkkuja kannettu kotiin viime viikolla.

Singlet Top40 lista

Ihan vaan niille jotka eivät tiedä, tuo Reverend Bizarren Slave Of Satan -single on yksi reilut 21 minuuttia kestävä kappale. Eli ei mitään ihan perus sinkkuilua.