Grunge-ilta Nosturissa 26.3.

Lauantaina Nosturissa oli grunge-ilta. Lopultakin ysärille aletaan antaa sellaista arvostusta, mitä ysäri kaipaa. Kasarintappotalkoot ja ysärin ylistys alkavat saada tuulta siipiensä alle.

Illan ohjelmana oli neljä coverbändiä: Eddie Vedder (akustisesti soolona Pearl Jamia), Nirvana, Stone Temple Pilots ja Alice In Chains.

Eddie Vedderin missasin. Pitäisi varoittaa etukäteen, jos jo kymmeneltä alkaa soida. Onneksi en enempää missannut.

Kolme viimeistä olivat aivan rautaa. Kaikilla coveroiduilla bändeillä on niin laaja hyvien biisien repertuaari, että mikä tahansa keikka toimii, ellei soita aivan päin seiniä. Ei ihme, että tällä meiningillä 80-luvun glamrock saatiin tapettua ja Michael Jackson kammettua myyntilistojen ykköspaikalta.

Erityismaininnan ansaitsee taas Rust, joka coveroi Alice In Chainsia. Jo Semifinalin/Tavastian Gorgonzola-coverilloissa kiinnitin huomiota siihen, että ne coverit olivat poikkeuksellisen hyviä. Rustin sivujen jäsenosiosta on ladattavissa maistiaiseksi Would-cover levynjulkaisukeikalta.

  • grungekeiju

    Mää tykkäsin kaikista jotka näin eli valitettavasti vain STP:n ja AIC:n. Erittäin hienolta kuulosti molemmat. "Eddietäkin" kehui pari tyyppiä joiden kanssa juttelin. Eikä tunnelmaa haitannut edes se että minut oli puettu vaaleanpunaiseen keiju/prinsessapukuun 😉

    (polttariherja)